En liten oppdatering

Hei dere!

Nå begynner det å bli langt mellom hvert innlegg her, men etterhvert som tida går blir det mer og skrive om, og dette kommer dere til å merke her på bloggen.  Siden sist har vi hatt to foreldremøter og vi har kommet et stykke lenger i planleggingen. Ingrid Marie har funnet ut alle de 6 vaksinene vi må ta før vi reiser nedover, men heldigvis trenger vi ikke å ta de før etter jul :) Ellers har vi funnet ut reisedato og hvor lenge vi skal være i Ecuador, i tillegg til at vi har en ca. plan for hva vi skal bruke dagene på.

Dette er et utrolig dyrt prosjekt, og vi er ikke i mål før vi har fått inn omtrent 110 000 kroner i kassa. Disse pengene skal vi virkelig jobbe for, og vi håper å få tjent mest mulig selv, i tillegg til at vi skal søke om stipend. Hvis DU vet om en plass vi kan få dugnadsjobb så ønsker vi at du sier ifra til oss - gjerne i komentarfeltet.

Som nevnt i forrige innlegg skal vi arrangere loppemarked 19-20. november i Berg kirke og vi håper dere vil hjelpe oss med loppene! Vi ønsker fine, velbrukte lopper som vi håper kan gi penger i kassa. For lopper, ta kontakt med: immhaaset@hotmail.com

Stay tuned!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits