Raking og kalendere

Hei!

Nå er det lenge siden noen har skrevet på bloggen, og det har skjedd et par ting siden sist, som jeg tenkte jeg skulle skrive litt om.

VI har i det siste funnet på flere måter å samle inn penger på, og en av de er at vi skal rake løv i hagene til folk i nærområdet.

Vi la ut lapper i postkassene, og bare dager etter begynte det å snø, noe som reduserer sjansene for  å få inn mye på dette. Heldigvis har snøen smeltet, og forhåpentligvis har noen av de som fikk lapper i postkassene spart på dem, så de får løvfrie hager og vi får flere oppdrag enn de to vi har fått hittil :)

Bor du i Trondheim rundt Tyholt, Moholt eller Angelltrøa kan du kontakte oss, så vi får raket hagen din. Prisen blir vi enige om

Vi har også begynt å selge kalendere for 2011. Kjempefine røde, hvite og sorte kalendere med fine bilder, og et fint ordtak på hver månede. Etter man er ferdig med en måned kan man rive ut arket, og bruke det til vennekort ! Kjempekoselig, og absolutt verdt 50 kr. Vi har desverre ikke bilder av kalenderene nå, men det kan hende det kommer noen senere. Har du lyst på en er det bare å kontakte oss, vi har helt sikkert en å selge ! (her er det også greit om du bor i Trondheim)

Som dere vet skal vi snart ha loppemarked, som vi håper å tjene noen penger på. Vi har allerede fått inn en del lopper, og noen av de har vi tenkt å vise fram her på bloggen. Kommer kanskje et bilde av ukas lopp på søndag :)

PS!! det kommer et intervju med to av oss i Strindaposten nå snart, hold utkikk etter det !

Stay tuned!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits