ett steg nærmere reisen

Da er loppemarkedet over og pengene er telt opp. I det hele fikk vi inn ca 21.000 og det har vi dere å takke for! Loppene strømmet på, og det var en STAPP full kjeller som møtte oss da vi skulle sortere og sette fram alt det vi hadde fått inn. Heldigvis er vi en gjeng gode venner (med noen utrolig snille og arbeidsomme foreldre) som er med på dette prosjektet, så selv om det ble noe hardt arbeid, ble alt mye bedre med gode ord og godt humør.

Loppemarkedet ble åpnet klokken 11, lørdag 20. November, og selv om det ikke var mange, var det noen som stod utenfor allerede klokken 10.30! Vi ble litt bekymret da vi merket at det var noe få folk som kom innom, men etter hvert som timene gikk, kom det også flere folk.  Da vi først var i gang med å selge ? både nede blant loppene, og oppe i kafeen ? gikk alt mye lettere og det var veldig gøy å se at vi fikk solgt masse, og at pengene strømmet inn. På søndag kom det også en del folk, og fordi vi fortsatt hadde mye igjen da dagen var omme, satte vi også av tirsdag 23. November til loppemarked. Til tross for tre lange dager med mye salg, var det fortsatt mye lopper som sto igjen i kjelleren, og da var det tid for å pakke ned alt vi ikke fikk solgt, kaste det vi ikke ville ha, og gi mye av loppene videre til Steindal skolekorps. De hentet selvfølgelig ikke alt, men det var likevel en vinn-vinn situasjon, der de fikk lopper de trengte, og vi ble kvitt de vi ikke trengte!

Vi har ennå en lang vei å gå når det gjelder å skaffe penger, og vi er innstilt på at vi må jobbe hardt de månedene som er igjen før vi reiser! Det er tross alt bare 4 måneder til vi drar, og som vi har erfart allerede, vet vi at tiden går utrolig fort! Nå skal vi stå på, og gjøre vårt beste for å få inn de tusenlappene vi mangler for å få turen i boks! Igjen, tusen takk til alle dere som bidro til en flott loppemarked-helg.

Meg og June fra konfirmasjonsleir i November:

Stay tuned!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits