Om oss

Vi er en gruppe på tolv personer: Lene, Ingvild, June, Mia, Torje, Sondre, Sofie Marie, Marte, Julie, Ingrid, Ingrid Marie og Bella som reiser til Ecuador i Sør-Amerika denne påsken. Denne turen begynte vi for alvor å planlegge høsten 2010, noe som gav oss under et år med planlegging og jobbing. Det har vel vært både oppturer og nedturer, men dette vil selvfølgelig huskes som en stor og spennende opplevelse! Nå er det de siste gjenstående månedene som vil bringe med seg mest jobbing og vi må virkelig stå på!

Av de tolv av  oss som reiser er det en voksen (Bella), men resten av oss er født i 1994. Vi gikk alle på samme ungdomsskole og vi konfirmerte oss i kirken. Etter konfirmasjonen fikk vi et tilbud om å være med i en gruppe som skulle besøke enten Ecuador eller Etiopia. Vi landet på Ecuador og bestemte oss for påsken 2011. Det siste året har vi hatt flere møter og samlinger, både for å bli kjent med hverandre og for å bli kjent med landet vi skal besøke.

Håper dere vil følge oss her på bloggen, da vi skal oppdatere dere om våre forbredelser før turen, opplevelser under turen, og selvølgelig masse tilbakeblikk etter turen!

Stay tuned!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits