Ecuador - her kommer vi!

I morgen drar vi, folkens! Klokken 11.20 går flyet fra Værnes til Amsterdam der vi skal være i 10 (!!) timer før vi flyr videre til Ecuador. Forberedelsene og ventetida har gått så utrolig fort den siste tida, og det er sykt å tenke på at på denne tida i morgen sitter vi på flyplassen i Amsterdam og venter på at klokka skal gå litt raskere enn vanlig slik at vi kommer oss til det virkelige målet. Det er veldig vanskelig å se for seg hvordan landet er, på grunn av de enorme forskjellene mellom fattig og rik, så det blir godt å slippe forventningene og heller oppleve landet slik det er.

Nå har jeg endelig gjort meg ferdig med albumet, skrevet ut flybillettene, ordnet alt med pass og andre viktige papirer, tatt ut dollar, kjøpt inn diverse solkrem, myggspray, antibac og andre nødvendige ting til reisen.

             
Viktig å holde seg unna bakteriene!                      Man må jo bare elske Ole Brumm


Et av bildene i albumet - meg og june i Kroatia

En ting jeg ikke har like klart er pakkingen og hva jeg skal ha med meg. Jeg har såvidt funnet fram noen sommerklær, men det kunne kanskje vært lurt å starte med selve pakkingen. Jo senere jeg starter, jo mindre tid har jeg på å komme på alt jeg kommer til å glemme!


Får håpe jeg klarer å fylle den opp iløpet av kvelden!

De kommende dagene vi vil tilbringe i Ecuador vil det være mye å finne her på bloggen om hva vi har brukt dagene våre til, både med ord og bilder, så hvis dere vil vite hvordan vi har det, er det bare å klikke seg innom!

Ha en kjempefin påske, alle sammen! :- )

Stay tuned!      

4 kommentarer

Julie i Arizona

15.apr.2011 kl.19:44

God tur!!! Håpe dokker får det kjempefint :D oppdater mæ når du kjem hjem lene!! :D

amistadecuador

15.apr.2011 kl.19:46

Julie i Arizona: tusen takk, julie! :D passe fint med oppdateringa på den etterlengta sushidaten te mæ, dæ og mia :D

Julie i Arizona

15.apr.2011 kl.19:48

d e sant! :D

kjetilrj

16.apr.2011 kl.05:06

Wow, drømme-tur! Håper den blir super! =)

Skriv en ny kommentar

hits