Bursdagsbarn og Pizza Hut

Dagen i dag har vaert lang, men koselig. Allerede litt over syv ble vi alle vekt, slik at vi kunne synge bursdagssangen til Lene. Deretter ble det en samlet frokost med broedmat, juice, paalegg og diverse. Litt over ni satte vi oss i minibussen og tok turen til et feriehus en annen plass i Andesfjellene. Der tilbrakte vi dagen med en gjeng fra Cristo Vive.

Vi badet, spilte volleyball, lekte "Lille Per i midten", "Ha-leken", "Sheriff" og spise god mat. Vearet var helt perfekt, det var ikke for varmt og ikke for kaldt - og jeg tror ogsaa at alle fikk liiitt farge. Feriehuset - som ble bygd som leirsted - var utrolig fint! Det hadde en fantastisk utsikt ned en bratt dal. Huset var stort med plass til lek og ballspill baade paa nedsiden og oversiden. I tillegg hadde det et stort og fint basseng - med utsikt!

Etter vi kom tilbake til Cuenca (cirka klokken syv) ordnet vi oss og dro paa Pizza Hut, hvor vi spiste mye pizza. Tror nok alle spiste seg gode og mette der. Saa tok vi turen hjem hvor vi naa pakker til morgendagen og lager matpakke. I morgen skal vi nemlig reise klokken syv! Da gaar turen til La Playas ved Stillehavet. Der skal vi bare bade og kose oss, noe vi gleder oss veldig mye til. Men foerst venter en fem timer lang kjoeretur..

Det blir deilig aa komme ned til enda varmere temperatur, men samtidig trist aa forlate Andesfjellene. Jeg har trivdes kjempegodt her og alle har vaert utrolig hyggelige mot oss. I gaar var vi blant annet paa shopping i Cuenca sentrum hvor det ble kjoept mye, blant annet mange smykker, armbaand og ringer!

Aa reise tilbake til Ecuador og Andesfjellene er noe jeg absolutt skal gjoere senere i livet, men da tilbringe litt lenger tid her ogsaa.

Til slutt maa jeg bare si; Gratulerer med dagen til bursdagsbarnet Lene, som ble 17 aar i dag!

Og da blogges vi neste gang naar vi er nede ved Stillehavet paa kystsletta. Stay tuned! (PS: Maa bare fortelle at vi har utrolig mange fine bilder aa vise dere, men dagsprogrammet har vaert helt stappet fullt siden vi ankom Ecuador, saa har blitt liten tid til aa overfoere bilder o.l. til datamaskinene vi har brukt - har ikke alltid funket heller - men dere faar bare vente i spenning.)

3 kommentarer

Julie i Arizona

23.apr.2011 kl.10:16

Håpe du hadd en super bursdag, Lene! <3

23.apr.2011 kl.15:25

Vi følger med dere på bloggen, og synes det er kjekt å lese om alle opplevelsene. Bildene får vi se når dere er vel hjemme i Norge og Trondheim igjen. Her har vi i dag har hatt sommerdag. I hvertfall er det så vamt ute i Snillfjorden der vi tilbringer nyttårsaften.

Hilsen AnneS

ellen

23.apr.2011 kl.21:00

Hei alle sammen. Like spennende å gå inn på bloggen hver dag, og blir utrolig glad når vi får høre nytt fra turen deres. Ha det supert videre. Klem til dere alle, å en ekstra klem til Mia fra mamma og mormor på Bogøya.

Skriv en ny kommentar

hits